CO2 Carboxy behandeling

Co2 Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas die we dagelijks inademen en in het menselijk lichaam vrij komt bij verbrandingsprocessen.

De werkende stof dringt diep in de huid door tot in de spierlaag waardoor de spieren in het gezicht zich gaan versterken, alle bloedvaten worden geactiveerd waardoor deze goed doorbloed worden en de huid optimaal gevoed. De huid is na de eerste behandeling direct al frisser, helderder van kleur, gladder en elastischer. Oog wallen verminderen, gezichtspieren verstevigen, Rosacea en vasculaire veranderingen nemen ook af.

Voor wie is de CO2 Carboxy behandeling geschikt

 • Liften van gelaat & hals (anti-aging)
 • Verminderen donkere kringen rondom ogen
 • Verminderen fijne lijntjes en rimpels
 • Verkleinen van porien en grove huidstructuur
 • Slinken van vetwallen onder de ogen
 • Bleken van pigmentvlekken
 • Vervagen van Littekens en Striae

Tijdens het masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk.

Behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal vliesmaker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten en het siliconen masker voorkomt dat het gas verdampt en direct de huid in gaat. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt.

De donkere kringen rond de ogen verminderen en de huid wordt strakker en egaler.

Carboxy therapie is absoluut veilig voor de gevoelige en of probleem huid omdat de gel een kalmerende en genezende werking heeft.
Geschikt voor de jonge en rijpere huid.
Zeer effectief bij het verminderen van zwellingen, acne en post acne.

Voordelen:

 • Voorziet de huid van zuurstof
 • Kan 365 dagen in het jaar worden gedaan
 • Zichtbaar resultaat na de eerste behandeling
 • Geen bijwerkingen
 • Geen herstelperiode

De CO2 Carboxy behandeling:

Allereerst wordt er gestart met een dubbele reiniging. Vervolgens wordt een gel op de huid aangebracht en over deze gel heen een masker. Deze gel reageert op de huid en brengt het zuurstofproces op gang. Het masker voorkomt verdamping en zorgt zo dat de CO2 maximaal de huid kan doordringen. Hierbij kan een licht tintelend en prikkelend gevoel ontstaan op de huid. Daarna volgt er een KRX biocellulose masker (serum met hyaluronzuur, peptiden en Centella Asiatica dat sneller in de huid dringt dan enig ander masker op de markt). Een carboxy behandeling duurt bij elkaar ongeveer 60 minuten en biedt na een behandeling al zichtbaar resultaat. De behandeling kun je upgraden met een Bindweefselmassage en het V tox masker voor een verbluffend resultaat.

Resultaten van een behandeling

CO2 Carboxy is een effectieve methode als het gaat om de aanpak van huidveroudering. Het versterkt collageen en elastine, een echte huidverbetering die je er jaren jonger uit kan laten zien.

Een CO2 Carboxy behandeling heeft verschillende cosmetische voordelen. De structuur van de huid verbeterd waardoor de huid gladder wordt en rimpels zichtbaar afnemen. De huid wordt daarbij sterker door het herstel van het immuunsysteem. Ook als ontstekingsremmende behandeling voor bijvoorbeeld acne en rosacea is Carboxy therapie effectief. Carboxy vernieuwd de huidstructuur en het natuurlijke vochtgehalte van de huid verbeterd.


Contra indicatie

De behandeling is niet aan te raden bij; Ernstige hartziekten, acute embolie, onbehandelde hoge bloeddruk, acute infectie (ziekten), Koorts, Nierfalen, Bloedstolling problemen.

Ons advies is de behandeling in een kuurverband te volgen.
Afhankelijk van de beoogde resultaten zijn ongeveer tussen de 4 tot 8 behandelingen nodig. De behandeling kan per 1 of 2 weken plaatsvinden. Het effect van Carboxy-Therapie werkt cumulatief. Dit betekend dat bij elke opeenvolgende behandeling de resultaten beter worden dan de keer daarvoor. Voor Carboxy-Therapie is geen hersteltijd nodig.

De verbetering hangt uiteraard niet alleen af van het effect zelf, maar ook van de levensstijl en verdere nazorg.